Rapport fra Anita

Første internasjonale konkurranse på Sola 22-23. oktober 2022

Endelig kom dagen hvor det første internasjonale løpet ble arrangert på Vår Energi Sola Arena!

To dager med god konkurranse; Norway GP på lørdag med omnium og scratch, og Stavanger GP på søndag med omnium. Samme konkurranse for menn og damer.

 

Jeg og trener Kenneth hadde vært mye i kontakt med arrangør, da de var både spente og nervøse på hvordan deres første internasjonale konkurranse ville bli. Med god erfaring kunne jeg fortelle hva ryttere forventer, mens Kenneth kan bistå og hjelpe til med reglementet og hva UCI forventer og krever.

 

Det ble god deltakelse på både kvinne og herresiden, med besøk fra Sverige, Danmark, Litauen, Latvia, Italia, Barbados og Irland, samt et godt og stort oppmøte fra mange norske, unge håpefulle ryttere. Jeg synes det var stort å endelig kunne vise mine konkurrenter hvilken flott arena vi har i Norge, og Sola viste seg frem fra sin flotte side. Mange var imponerte over hvor flott banen var. Lys, luftig og alt hva man kan ønske seg. Flotte garderober, gode dusjer og mange toaletter. 2 styrkerom, spinningssal, aerobic/yoga sal, møtelokaler, kiosk og gode parkeringsmuligheter.

Konkurransene

I dameklassen var vi 12 ryttere til start, med et godt blandet felt.

Det var storeslem for min del, 1. plass i omnium begge dager og 1. plass i scratch hvor jeg fikk lov til å vise frem min flotte EM-drakt! Det var utrolig gøy å kunne vise meg frem på hjemmebane! Det var godt å kunne stikke av med kun overlegne seire, og vise hvor høyt det internasjonale nivået faktisk er. Det ligger mye hardt arbeid bak, og det er ikke alltid man kan se like godt på TV hvor fort og harde konkurransene er, i forhold til når man er i arenaen og faktisk kan ta og føle på konkurransen. Det var utrolig moro, og jeg håper dette kan inspirere de yngre rytterne til å fortsette å trene hardt for å nå sine egne mål og drømmer! Det er mange flinke ryttere i vårt flotte land!

Neste konkurranse blir Nordiske Mesterskap på Vår Energi Sola Arena dato: 4-6. november, innen Champions League braker løs igjen!

 

Bilder av: Kjetil Birdedal Pedersen

Nyheter

Rittrapport fra Anita – Januar 2023 Etter et par uker med en god grunntreningsperiode, er banesesongen allerede i...
Innkalling til Årsmøte IK Hero avholder sitt årsmøte den 14. februar 2023 kl. 1900 Sted Inkognitogata 10B, 0258...
            Et av årets store...
Enebakk Rundt. 2023 AVLYST. IK Hero må dessverre avlyse ENEBAKKRUNDT 2023 etter samtale med vakthavende meterolog...
Foto privat. Aasmund med gull teamsprint, bronse på sprint og 1000m Norsk rekord på teamsprint.  Anita...
Nordiske Mesterskap på Vår Energi Sola Arena 04-06. november For første gang i historien ble et Nordisk Mesterskap...
Jeg, Jonas Orset, har i år satset på gravel og syklet 9.oktober i historiens første utgave av VM i gravelsykling. Jeg...
Endelig kom dagen hvor det første internasjonale løpet ble arrangert på Vår Energi Sola Arena! To dager med god...
  VM 2022 Da er årets største løp over og ut! VM ble arrangert i Paris 12-16. oktober, samme arena som skal...
24.-25. sep arrangerte CK Nittedal runde 3 i NC utfor. IK Hero sendte kremen av troppen for å krige om edelt...