Rapport fra Marius

Ironman 70.3 Barcelona

Ironman 70.3 Barcelona gikk så bra som jeg hadde håpet på forhånd.  Kom på 2. Plass i min klasse og 27. Plass totalt, med dette kvalifiserte jeg meg til VM i Nice for Ironman 70.3.

Det var veldig kaldt vann med 15 grader, så jeg starter litt rolig for å ikke stivne helt. Kom etterhvert inn i fin rytme og kom opp av vannet på 28 minutter. Hadde håpet på litt raskere, men jeg har ikke svømt med våtdrakt siden september. Håper det var noe av grunnen. Var i fin posisjon for å jage konkurrentene foran meg på sykkel.

Sykkeldelen var en ganske teknisk krevende løype med ca 1400 høydemeter, noe som passer meg bra. Hadde veldig bra bein og suste forbi mange. Halvveis når vi kom over toppen tryna han ene foran meg i ene svingen, så jeg måtte kaste meg unna og havna i grøfta. Kjedet hoppet av og låste seg fast, så ble stående i fikle med det. Kom meg heldigvis videre etter noen sekunder, som virket som minutter. Etter ca 65 km var jeg i front av alle age grouperne. Og fikk beste sykkeltid i min klasse. Vi var en gruppe på 5-6 mann som kom sammen til T2. Så jeg lå gått an for å kjempe om en topplassering.  

Målet var å løpe så jevnt som mulig og prøve å holde 3.50 fart og løpe på 1t og 20 min. Men siden han ene jeg kom av sykkel med åpnet i et enormt tempo prøvde jeg så klart å henge på. Jeg måtte roe ned farta til planen etter 4-5 km, og håpet han skulle sprekke. Det gjorde han ikke. Klarte disponere løpingen ganske bra, ble litt tungt siste kilometerne men unngikk smellen. Endte til slutt med løpetid på 1.20 som jeg er veldig fornøyd med! Totaltiden ble 4 timer og 26 minutter.

Nyheter

Rapport fra European Games   Mitt første European Games, og første gang jeg er med i et arrangement i regi...
NM bronsje i lahgtemop for IK Hero ved Sindre Bjerkestrand Haugsvær, Joachim Strindin og Marius Wold. 1-...
Uke 3 i T-Town, USA Etter 2 fanatiske uker var jeg klar til å ta fatt på den siste uken her i USA! Uken startet...
Uke 2 i T-Town, USA Uke 2 i USA ble brukt til god trening i ukedagene, med både styrketrening, intervaller på...
Ritt-rapport fra USA For to år siden var jeg for aller første gang i T-Town (Trexlertown, Pennsylvania). Det var en...
Ironman 70.3 Barcelona gikk så bra som jeg hadde håpet på forhånd.  Kom på 2. Plass i min klasse og 27. Plass...
Sykkelklubben Hero inviterer til Gratis sykkelskole for barn mellom 8 og 10 år Fire torsdager på rad fra 6. til 27....
Link til resultater  og diplom fra Enebakk Rundt 2019. Hansker funnet i målområdet. Ta kontakt på mail for...
Bane VM i Polen ble arrangert 27.februar til 3. mars. Jeg var kvalifisert til scratch og omnium. Treningene og...
På IK Hero sitt årsmøte torsdag 14. februar 2019 foreslo styret og ordenskollegiet og utnevne to æresbevisninger. Det...